HTML

Dallas, avagy az olajmágnások kalandjai

Ismét felfedeztem a Dallas című ősi szappanoperát és szerintem szórakoztatóbb mint akárhány akárhány stand up comedy előadás.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kezdet

2008.09.08. 19:00 tsibe

Talán kicsit megkésve, de szeretném nyilvánosan kommentálni eme nagyszerű sorozat eseményeit, igaz hogy én sem tudom, hogy indult ez az egész, de érdemes követni az eseményeket. Eddig annyit tudunk, hogy a fiatalabbik Dzsoki lelökte Pamélát, aki épp terhes volt és így elvetélt, valamint hogy az öregebbik Dzsoki szomorú mert nagyon akart unokát. Szamanta meg anno szépségkirálynő volt. Jó neki, mi? Ja és az öreg Dzsoki meg a Paméla apja rühellik egymást, pedig a Paméla a Bobi felesége, Boni meg az öreg Dzsoki fia na meg a fiatal Dzsoki öccse, így aztán egyben Szamanta sógora. :D A két öreg azért rühelli egymást, mert a Lyúing anyuka, Elli mindkét emberke szerelme volt. Na ezt tessék kibogózni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dallas.blog.hu/api/trackback/id/tr5654377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása