HTML

Dallas, avagy az olajmágnások kalandjai

Ismét felfedeztem a Dallas című ősi szappanoperát és szerintem szórakoztatóbb mint akárhány akárhány stand up comedy előadás.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nyolcadik rész- megint nincs alcím

2008.09.12. 20:00 tsibe

Szamanta szeretne egy gyereket. És mint tudjuk, a babát nem a gólya hozza, így Dzokira is szüksége lenne. Csakhogy e hím nem akar közösülni a feleségével. Így aztán Ray veszi kezelésbe a naccsasszonyt. Eli szegény nem tudja mibe avatkozik és azt mondja Szamantának hogy tegyen meg mindent mert az javít a házasságon. Ezért Szamanta elmegy egy örökbefogadós helyre és kér egy kisbabát. De kiderül, hogy az nem olyan egyszerű mint gondolta, mert sokat kell várni egy babára.

Pamela beköszön a lovagló Bobinak, és szexin kiöltözik, hogy elérje amit akar. Ugyanis munkát szeretne, de Bobi nem megy bele, hogy ott dolgozzon, ahol akar.

Szamanta egy ügyvéddel találkozik, akitől szerintem nem csak jogi tanácsot akar. Gyereket akar venni pénzért, ami sztem elég nagy geciség. 15.000 dollár egy gyerek a hetvenes években. szerintem nem rossz... két hónap múlva születik egy gyerek, akit esetleg megvehetnek, de szamanta kötekedik és látni akarja az anyát. cseles...

Na Szamanta és Rita, az anyuka most találkoznak. Rita egy idióta, iszik miközben terhes. Cigizik is. És utálja a helyzetét, utálja Szamantát és minden mást. Jó arcnak tűnik. Na de most komolyan, végül Szamanta tök kedves lesz és egy csomó mindenben segít a csajnak.

Öreg Dzsok Bobival beszélget és arról faggatja hogy összevesztek-e. Megjelenik Eli és ugyanezt teszi. Kiderül hogy Paméla elment és dolgozni titokban. Veszekszenek Bobival az öregek amiért hagyja Pámélát melózni. Mert a nőnek az a dolga, hogy otthon legyen és szüljön egy tucat gyereket és nevelje őket. Bazzzzz

Vissza Ritához, arról beszélgetnek, hogy ki hol lett szépségkirálynő. De szar nekik. Most az a téma, hogy szegény Szamanta nem lehetett miss amerika. annyira sajnálom szegényt. csak miss texasnak lenni tööööök gáz, nem?

Na most meg Páméla melóhelyén vagyunk. A főnöke le akarja beszélni a munkáról, mert hogy Bobit ilyen rosszul érinti a dolog, de paméla lenyugtatja és így meg is kapja az állást.

hopp, páméla meglátja, amint szamanta gyerekruhákat vásárol. na ez a ciki. szamanta persze hazudozik mint a vízfolyás.

Lüszi rélyjel flörtöl a vízparton de Dzsoki leoltja. De ugye lüszi keveri a szart mint mindig és beizzitja Dzsokit hogy szamanta tuti megcsalja. Dzsoki már kezdi is a nyomozást.

Páméla úszkál a madencében és telefont kap. Rita hívja szamantát de mivel itt mindenki miszisz júing, pámélának kotyogják ki, hogy gyerek van készülőben. Páméla jól elkapja a szamantát és megkérdezi, hogy tuti jó-e minden úgy ahogy van. irtó drámai.

Szamanta elmegy ritához, de csak Dzsokit találja ott. na ez a szívás, nem az előbbiek. Ennyit a gyerekről. asszem most szamanta nagyon nagy hülyeséget fog csinálni. Igen. Azt mondja Pámélára hogy lotyó. ez nem volt szép tőle, hiszen lüszi volt a szemét. Szamanta pakol, el akar menni. Dzsoki meggyőzi Szamantát hogy nekik közös gyerek kell. Vagyis csak meg akarja győzni. Dzsoki megerőszakolja vagy nem tom mit csinál vele, mert szerintem élvezi Szamanta is.

Szamanta végignézi, ahogy paméla megkapja bobitól az új csúcsjárgányát. kicsit megsajnáltam, mert őt nem szereti így senki. Dzsoki meg akarja puszilni szamantát de az nem hagyja. pedig ez hiányzott csak neki és mégis...

 

Na asszem most nincs értelmes tanulság, még annyi se, mint eddig, pedig az nagy szó... Hétfőn találkozunk, pááá

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dallas.blog.hu/api/trackback/id/tr15660823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása