HTML

Dallas, avagy az olajmágnások kalandjai

Ismét felfedeztem a Dallas című ősi szappanoperát és szerintem szórakoztatóbb mint akárhány akárhány stand up comedy előadás.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hetedik rész- Az alcímet nem tudjuk

2008.09.10. 19:59 tsibe

Páméla féltékenységi rohamott kapott egy Dzsenna nevű szőke ciklon miatt akivel Bobi éjfélig pakolt. Na ja, ismerjük ezeket a pakolásokat... Amúgy Bobi tényleg rendes gyereknek tűnik, nem hiszem hogy félre...

Kiderült, hogy Dzsenna azért pakolt mert ez a szemét Dzsoki már megint kever. Valami spannak megígérte hogy kirakja Dzsenna szűrét a városból, mert az szerelmes a Ciklonba.

Dzsoki találkozott a Ciklonnal. A házában. És Bobit próbálja elásni. Igyekszik meggyőzni arról, hogy Bobi még szereti, hogy Pámélával jól összevesszenek. Reméljük Dzsenna nem ugrik be. De hopp!!! Kiderül hogy Dzsenna hülye kislánya Bobitól van. Erre nem számítottam.

Bobi és a Ciklon  parkban. Dzsenna azt mondja, már csak Bobi miatt akar elmenni. Mert még szereti na meg hogy a gyereknek is rossz lehet apa nélkül.  Minnyá sírok.

Paméla megint egyedül van az ágyban. ez a jelenet a magányát és a féltékenységét sejteti. a konyhában találja meg bobit, aki nem mondja el neki, mi a baja. de paméla faggatja. szerintem most fasirtban vannak. bobinál van a kislány babája. lehet hogy perverz???

reggel elmegy dzennához és csárlihoz, a kislányhoz. visszavitte a babát. ez a genya dzsemma elviteti magát bobival a városba és még pénzt is kap ettől a sütő bobitól. páméla találkozott valakivel aki asszem a tesója és szenátor akar lenni, Kliffnek hívják. Kliff belefut dzsennába és bobiba, nem tetszik neki és ironizál meg cinikuskodik. az is kiderül, hogy kliff ügyvéd.

bobi hazaért, és páméla letámadta. rájött hogy az övé a gyerek de nem akarja hogy lemondjon róla. bobi megsértődött és lelépett. pedig a paméla mondta hogy szereti. ki érti ezt...?

páméla tanácsot kap ellitől, aki ugyebár az anyósa. fura, mert elli azt mondja, hogy használjon korbácsot a paméla. tényleg perverz a família mert elli állítólag így fogta meg az öreg dzsokot.

bobi elment dzsennához és vitáznak hogy ki a hülyébb meg ki elég kinek és ki adott okot a féltékenységre és hányszor. lehetetlen követni. bobi meglesi a kis csárlit, aki édesen alszik, ez nagyon romantikus és drámai. felöltötte az apai pillantását. utána meg whiskeyt iszik. hát milyen apa ez???

az öreg dzsok piros marbit szív. kisdzsoki belép és azt mondja, minden ok és jól mennek a dolgok. az öreg dzsok gyanakszik rá, hogy a kisdzsoki keveri a szart bobi és páméla között. bobi a kedvenc gyerek és ezért nagy az aggodalom.

na, vissza dzsennához. isznak megint. megjelenik paméla és dzsenna köntösben nyit ajtót, na ez ciki. de páméla leolt mindenkit, hogy ha a gyerek apja bobi, akkor gondoskodik róla, de mint férfiról, szálljon csak le róla!!! :D dzsenna elmondja, hogy dzsoki kavarta a szart, szóval paméla dühös. azért lemegy bobihoz és kibékülnek. bobi javasolja, hogy menjenek haza. szerintem nem sakkozni akar.

 

a mai tanulság pedig az, hogy annak, akit szeretsz, ne hazudj. de annak, akit nem szeretsz, hazudj ha így kívánja az érdeked. max a végén megszívod.

                                        nem the end, pénteken folyt. köv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dallas.blog.hu/api/trackback/id/tr62657707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása