HTML

Dallas, avagy az olajmágnások kalandjai

Ismét felfedeztem a Dallas című ősi szappanoperát és szerintem szórakoztatóbb mint akárhány akárhány stand up comedy előadás.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hatodik rész- A tékozló fiú

2008.09.09. 16:59 tsibe

A Southfort Ráncson vagyunk. Az olajárak emelkednek, ami a Júingoknak jó, mert ugye az olajat akarják rásózni a világra. Páméla és Bobi nem nagyon bánkódnak az elveszett baba miatt, szerelmesen pancsolnak, családi idill van, az öregek is elvannak, a fiataldzsokiék is, Lüszi meg úszkál.

A marhavásárra készülődnek, Bobi meg Vegasba megy. Reméljük nem házasodik össze valami luvnyával mert már van egy felesége.

Lüszi apját emlegetik, aki valamiért kínos téma. Mojitot isznak, csesszék meg az finom.Hű, ha látnátok milyen frankó szemüvege van Dzsokinak! Narancssárga és nagy. Nagyon nagy :D

Basszus mindenki olyan Chuck Norrisos kalapot hord. Lehet hogy texasban vagyunk?

Szamanta keveri a szart de a kisdzsoki leoltja, mondván kussoljon az asszony.

Bobi elvitte Pamélát Vegasba. Akkor csak nem nősül... Tetszenek ezek a régi ruhák, de még az estélyihez is felveszik a statsonkalapot. Nagyon Texas. Hiányolom Walkert.

Na már a marhavásáron vagyunk a két Dzsokival meg a Ray-jel vagy kivel és Lüszivel de a hülye kis Lüszi átvert mindenkit és randira szökött. A randi titok mart  Paméla unokaöccse az alany aki szintén az ellenséges család tagja. Kicsit rómeójúlia a szitu de a Lüszi ribi szóval haljon csak meg. ja, az unokaöccs neve Fredi. Na a randi nem csak randi, hanem Lüszi titkos anyja is színre lépett aki nagon fiatal.

Bobiékhoz kopogott valaki, aki gyanús, vagyis Bobi ismeri. Ő geri, nem tudjuk miért, de Bobi ölelgeti. No, megtudtuk, hogy ő Bobi bátyja, de akkor miért takarít egy szállodában? A szálak nagyon összefonódnak és már semmit nem értünk. Bobi megtalálta Lüszi paját, Lüszi meg az anyjával trécsel. Majdnem együtt a család. de azért kár, hogy Lüszi nem emlékszek az apjára. Lüszi anyja azét nem lehet velük, mert egy kis senki és elüldözték a juingok. Szegééény. Lüszi apját is mert az meg gyenge volt. Lüszi levágja hogy Dzsoki Juing gonosz ember, de nem tudjuk hogy a kicsire vagy a nagyra gondol mert sztem mindkettőnek belóg a gerenda.

Paméla és Geri együtt vacsiznak na meg Bobi is. Geri nem akar hazamenni, pedig a Lüszi az hiányzik neki. De Bobi mégis hazaviszi. A kisdzsoki ne örül neki de az öregek igen. jeee

Lüszi fűzi az öreg Rayt és smacizni akar vele. Fujj. Na lüszi most látja meg az apját. Eli örül gerinek, az öreg dzsoki is. Lüszi és geri jajj de romantikusan találkoztak. Kicsit feszkós a hangulat otthon mert a kisdzsoki buzizik. De a nagydzsoki rendetrak, a kisdzsoki meg örül végre hogy itt a tesó.

Most tudtuk meg hogy Bobi női köntöst hord ha éjszaka a lakásban mászkál.

Lüszi a kis szarkeverő összehozta az apját és az anyját, ami kedves gesztus de azért fura, tuti hogy van valami hátsó szándéka.

Éjszakai telefon, Paméla alkesz apja a kórházba került miután az utcán esett össze. Paméla elviharzik, de nem hagyja hogy a kedves Bobi velemenjen.

Na, az a szitu, hogy Lüszi anyja visszamegy velük a Rancsra, ami azért elég merész, mert még csak most jöt vissza a Geri is. Amúgy is szar ott minden mert a Bobi most veszekedett a nagydzsokival a Paméla apja miatt akit a tönk szélére juttatott. És a nagy befejezés.... Dzsoki egy veszteséges cég élére akarja helyezni Gerit, hogy az elbukjon. Nagyon szemét.

 

És hogy mi a tanulság? NE hagyd magad!!!

                                                 Folyt. köv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dallas.blog.hu/api/trackback/id/tr26655738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása